Passie 2.0 2.5 geeft het startschot

Mariekerke kent verschillende tradities zoals het Palingfestival en Vis & Folklore. Het allereerste grote publieksevenement was het Passiespel georganiseerd door Cultuurkring de Meivis, een traditie sinds 1971.

In 2020 wilden we een volledig hernieuwde editie brengen van dit totaalspektakel. Op een immens decor ging de cast het beste van zichzelf geven, begeleid door een orkest met eigen gecomponeerde muziek op de Scheldekaai in Mariekerke.

Helaas, de corona pandemie zorgde ervoor dat we deze editie niet konden uitvoeren. We gaan met frisse moed de uitdaging opnieuw aan met opvoeringen in april 2025.

Dit kunnen we niet zonder jullie, de inwoners van Mariekerke. We zoeken acteurs, figuranten, muzikanten en medewerkers. Iedereen is welkom! Sluit je aan bij een grote, enthousiaste groep die samenwerkt aan een geweldig evenement voor een onvergetelijke ervaring.

Om jullie mee te nemen in het verhaal, geven we het startschot op zaterdag 20 april om 16u in de kerk van Mariekerke. Ben je nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over dit prachtige project? Aarzel dan niet en kom langs. Breng gerust je familie, vrienden en buren mee. Uit Mariekerke of niet, iedereen is welkom!

Meer nieuws

Terug naar overzicht
Passiespel Mariekerke nieuw leven in geblazen

Passiespel Mariekerke nieuw leven in geblazen

Mariekerke maakt zich op voor een onvergetelijk jaar in 2025! Na meer dan 50 jaar traditie komt eindelijk het volledig vernieuwde passiespel op het toneel.

Lees meer
Startschot Passie 2.0 2.5

Startschot Passie 2.0 2.5

Wil je je dorp beter leren kennen? En samen aan iets bouwen wat echt van hier is? Sluit je aan bij Passie 2.0 2.5!

Lees meer

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy