Van kerkberm naar 20 meter lange anker als decor

De kerkberm van Mariekerke was sinds de eerste editie in 1971 het prachtige decor van het Passiespel. Een traditie dat verankerd is doorheen de jaren. Ondertussen is het algemeen bekend dat we het Passiespel een radicale make-over gaven en daar hoort ook het decor bij. Als vissersdorp werd het tijd om de Schelde bij onze traditie te betrekken. Onze werkmannen bouwden weken aan een 20 meter lang houten anker waar onze cast op zal schitteren. Het was geen evidente klus maar het resultaat is adembenemend. Hoe dat exact allemaal in zijn werk ging, tonen we binnenkort. Hou onze website en Facebookpagina zeker in het oog. Hoe precies onze magnifieke kerkberm een vaste waarde in het decor blijft, kun je zelf ontdekken tijdens onze voorstellingen.

De voorstellingen lopen van 3 april tot en met 19 april. Tickets kun je hier boeken of via www.terdilft.be.

Meer nieuws

Terug naar overzicht
Passie 2.0 2.0 en de Passie ontmoeten elkaar

Passie 2.0 2.0 en de Passie ontmoeten elkaar

Geïnteresseerden voor de ontvangst van het kruis van de Passie, bieden we op 29 februari gratis een exclusieve preview van ons openluchtspektakel dat op 3 april start!

Lees meer
Hallelujah: Eindelijk een vrouw met pit op de planken

Hallelujah: Eindelijk een vrouw met pit op de planken

MARIEKERKE - Het passiespel van Mariekerke is dit jaar helemaal vernieuwd. Voor de eerste keer wordt de rol van Jezus niet door een Mariekerkenaar gespeeld: Tijdens de audities werd Arnout Van Weyenberg (21) uit Berlare geselecteerd.

Lees meer
Passiebier

PASSIE Activiteiten

Om PASSIE 2.0 2.0 te promoten staan we op verschillende activiteiten doorheen het jaar, en dit natuurlijk met het Passiebier. Bekijk hier op welke activiteiten we reeds stonden en welke nog komen.

Lees meer

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy