Passie Activiteiten

Eindejaarsconcerten van  d'Harmonie van Sint-Amands

22 en 23 december 2019 - Het was genieten van begin tot einde van de prachtige muziek voortkomende uit de Cecilia's Symphonic band onder leiding van dirigent Leen Van Damme. Tijdens de pauze kon verder genoten worden van een Passiebier.

Kerstmarkt Mariekerke

7 december 2019 - Gezelligheid troef op deze fijne kerstmarkt in Mariekerke. De kerstmarkt werd feestelijk geopend door de lichtjesstoet met de Kerstman vanop de Basischool Kinderplaneet. Je kon genieten van allerlei lekkernijen waaronder Passiebier en Passieschmarrn. 

Passiebier, Kerstmarkt Mariekerke

Vis en folklore

22 en 23 juni 2019 - Vis en Folklore, een vaste waarde in Mariekerke. We waren dus zeker van de partij voor de 42ste editie van dit evenement! Hier kon je genieten van visdelicatessen, oude ambachten, ouderwetse leute en natuurlijk ook Passiebier. Ook in 2020 wordt Vis en Folklore georganiseerd, wil je er de volgende keer graag bij zijn hou dan de website van Vis en Folklore zeker in het oog. 

 

Hoogtij

16 juni 2019 - Niets is beter dan te genieten van het mooi weer rondom de Schelde en tegelijkertijd van een Passiebier of Passiecocktail.

Passiebier, Hoogtij

asPUURSge

27 en 28 april 2019 - Het fantastische Aspergefestival in Puurs mocht dit jaar het Passieteam ontvangen. Met veel plezier maakten we iedereen warm voor PASSIE 2.0 2.0.

Passiebier, asPUURSge

Dag van de Bornemenaar

1 september 2019 - Bornem organiseerde een spetterende familiedag met optredens, kinderanimatie, eten & drinken. Ons Passieteam was aanwezig om mee te helpen aan deze geweldige dag en jullie natuurlijk te voorzien van Passiebier of een andere lekkernij. 

© Jo Pauwels

Hypercultcha!

11 mei 2019 - De site Ter Dilft in Bornem werd omgetoverd tot een groot, hip en diverse lifestyle markt! Hier kon je terecht om te kijken naar skate contest of dance battles. Het Passieteam waagde zich niet aan deze halsbrekende toeren, maar kwam met plezier Passiebier verkopen.

Boekenmarkt van Sint-Amands

9 september 2019 - Deze boekenmarkt vindt plaats aan de oever van de Schelde te Sint-Amands, met prachtig zicht op de kerk van Mariekerke, waar in April 2020 het passiespel wordt gespeeld. Je kan er rondsnuffelen naar hartenlust tussen de boeken om uiteindelijk dat ene ultieme boek of stripverhaal te vinden. Je kon heerlijk verpozen op de kaai en genieten van een Passiebier.

Opening glazen huis in Puurs Sint-Amands

1 mei 2019 - De Kaai in Puurs-Sint-Amands heeft voortaan ook een eigen ‘glazen huis’. Dit exemplaar zal niet gebruikt worden voor de bekende radio-marathon, wél om tijdelijk het toeristische infopunt te huisvesten. Bij de feestelijke opening waren wij aanwezig om alle gasten te voorzien van een Passiebier.

Foto's van alle activiteiten

Meer nieuws

Terug naar overzicht
Passiebier

Bier geïnspireerd door PASSIE 2.0 2.0.

België noem je vaak in één adem met bier. Ons land kent dan ook een rijke geschiedenis van bierbrouwen en een divers aanbod aan verschillende bieren. En in dit aanbod is er een nieuw bier bijgekomen: het Passiebier, gewijd aan het passiespel.

Lees meer
PASSIE 2.0 2.0 Teaser

PASSIE 2.0 2.0 Teaser

In April 2020 is Mariekerke aan de Schelde opnieuw het decor van het vijfjaarlijkse Passiespel. Een eigentijds openlucht klank- en lichtspel met live muziek. 100 acteurs en een 50-koppige harmonie omarmen een nieuwe tekst en compositie.

Lees meer
Passiespel krijgt radicale make-over

Passiespel krijgt radicale make-over

Het Laatste Nieuws - Els Dalemans Passiespel krijgt radicale make-over, nieuw verhaal én nieuwe ploeg moderniseren klassiek stuk.

Lees meer

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy