Passie 2.0 2.0 geeft het kruis door

Op zaterdag 29 februari ontvingen we het lichtgevende kruis van De Passie. Een mooi moment dat we deelden met een goedgevulde kerk. Het publiek kreeg een voorsmaakje van het vernieuwde stuk en de eigen gecomponeerde muziek.

Omstreeks 14 uur, liep de kerk goed vol met inwoners, pers, nieuwsgierigen en onze eigen passieliefhebbers. We lichtten een tipje van de sluier op door een voorsmaakje te geven van het verhaal "De zoon van een timmerman" en een stuk van onze eigen gecomponeerde muziek te brengen. Nadien brachten we het lichtgevende kruis met de overzet naar Moerzeke waar de Passie ons stond op te wachten. Een prachtig moment waar de zon eventjes kwam piepen. 

Wie er niet bij kon zijn kan hier de reportage van Rtv hier herbekijken.

Meer nieuws

Terug naar overzicht
Van kerkberm naar 20 meter lange anker als decor

Van kerkberm naar 20 meter lange anker als decor

De kerkberm van Mariekerke was sinds de eerste editie in 1971 het prachtige decor van het Passiespel. Een traditie dat verankerd is doorheen de jaren. Ook voor het decor kozen we voor een radicale make-over.

Lees meer
Passie 2.0 2.0 en de Passie ontmoeten elkaar

Passie 2.0 2.0 en de Passie ontmoeten elkaar

Geïnteresseerden voor de ontvangst van het kruis van de Passie, bieden we op 29 februari gratis een exclusieve preview van ons openluchtspektakel dat op 3 april start!

Lees meer
Hallelujah: Eindelijk een vrouw met pit op de planken

Hallelujah: Eindelijk een vrouw met pit op de planken

MARIEKERKE - Het passiespel van Mariekerke is dit jaar helemaal vernieuwd. Voor de eerste keer wordt de rol van Jezus niet door een Mariekerkenaar gespeeld: Tijdens de audities werd Arnout Van Weyenberg (21) uit Berlare geselecteerd.

Lees meer

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy