Passie 2.0 2.0 en de Passie ontmoeten elkaar

Vanaf Aswoensdag 2020 maakt het kruis van de Passie een tocht van Lier naar Sint-Niklaas. Op diverse plaatsen houdt het kruis halte waaronder bij ons in het pittoreske Mariekerke. We ontvangen het lichtgevende kruis en zetten het over met de veerboot richting Moerzeke.

Geïnteresseerden voor de ontvangst van het kruis, bieden we gratis een exclusieve preview van het openluchtspektakel dat op 3 april start. Het programma zal bestaan uit:

  • Woord van de voorzitter
  • Exclusieve preview van een scène door onze kind-acteurs
  • Muziek van ons orkest
  • Woordje uitleg over het verhaal 'De zoon van een timmerman' door auteur Frank Van Mossevelde
  • Overdracht van het kruis van Mariekerke naar Moerzeke

Afsluiten doen we uiteraard met ons eigen gebrouwen Passiebier. We voorzien ook andere dranken.

Tot dan!

Meer nieuws

Terug naar overzicht
Hallelujah: Eindelijk een vrouw met pit op de planken

Hallelujah: Eindelijk een vrouw met pit op de planken

MARIEKERKE - Het passiespel van Mariekerke is dit jaar helemaal vernieuwd. Voor de eerste keer wordt de rol van Jezus niet door een Mariekerkenaar gespeeld: Tijdens de audities werd Arnout Van Weyenberg (21) uit Berlare geselecteerd.

Lees meer
Passiebier

PASSIE Activiteiten

Om PASSIE 2.0 2.0 te promoten staan we op verschillende activiteiten doorheen het jaar, en dit natuurlijk met het Passiebier. Bekijk hier op welke activiteiten we reeds stonden en welke nog komen.

Lees meer
Passiebier

Bier geïnspireerd door PASSIE 2.0 2.0.

België noem je vaak in één adem met bier. Ons land kent dan ook een rijke geschiedenis van bierbrouwen en een divers aanbod aan verschillende bieren. En in dit aanbod is er een nieuw bier bijgekomen: het Passiebier, gewijd aan het passiespel.

Lees meer

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy